DEATH.DEF bandshirt

Huisband van De Eindtijd Revue, DEATH.DEF, bracht naast hun deathmetalopera-muziek ook een band shirt uit voor fans ☠️

€12,50 inclusief BTW & exclusief verzendkosten
Order here

De Gabber Opera Vinyl

EUHOI, EUHOI! 💥 Met trots presenteren we jullie: De Gabber Opera op vinyl.. 😍 Een lang gekoesterde droom van URLAND is hiermee in vervulling gegaan en onze merch-fetisj heeft er een echte parel bij. De dreunende beats van Jimi Zoet en de hallucinante compositie en zang van Annelinde Bruijs zijn samengebracht in een soepele master door Jens Bouttery en Alden Tyrell. Ruben Verkuylen ontwierp een prachtige plaat, een collectors item waar je snel bij wilt zijn. Bestel ‘m gauw hier!

€35,- inclusief BTW & exclusief verzendkosten
Order here

URLAND pet

CREDO! 'Live art in postdigital times' URLAND's geloofsbelijdenis voor jou: Verstelbare 5-panel, katoenen pet met geborduurde tekst. Warning: No Logo :) Graag naam en bezorgadres in mail vermelden!

€15,- inclusief BTW & exclusief verzendkosten
Order here

PATROON - tekstuitgave #583

Het volledige script, geschreven door Erik Bindervoet (1962), uitgegeven bij De Nieuwe Toneelbibliotheek. Erik publiceerde zes dichtbundels bij uitgeverij de Harmonie, het meest recent Het spook van de vrijheid. Hij vertaalde met R.J. Henkes voor ’t Barre Land Hamlet van W. Shakespeare en De laatste dagen der mensheid van K. Kraus. Meer over Patroon? => urland.nl/project/patroon/

€12,50 inclusief BTW & exclusief verzendkosten
Order here

URLAND sokken

Sokken voor thuis of buiten. Verkrijgbaar in maat 36-40 of in maat 40-46. 80% combed cotten, 17% polyamide, 3% elastane. Graag maat, naam en bezorgadres in mail vermelden!

€7,50 inclusief BTW & exclusief verzendkosten
Order here

UR Trui

Heerlijk! In grijs, zwart en blauw en altijd zacht.... Ook verkijgbaar on tour. Graag maat, naam en bezorgadres in mail vermelden!

€25,- inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Order here

De Internet Trilogie - het boek

Het grote, dikke, universele, allesomvattende INTERNET-boek. Voor je koffietafel. Of die van je beste vriend. Grafisch ontwerp Ruben Verkuylen ISBN 978-90-79770-42-7 232 pagina’s. Graag naam en bezorgadres in mail vermelden!

ACTIE vanaf 01-09: €49,99,- inclusief BTW & exclusief verzendkosten
Order here

UR & URLAUB - tekstuitgave #594

De enige echte originele scripts in de tekstuitgave van UR (première 2018) & URLAUB (première 2019). Een collectief tweeluik. Concept en tekst by URLAND. Een uitgave van De Nieuwe Toneelbibliotheek.

€12,50 inclusief BTW & ex. verzendkosten
Order here

Hamlet QuQ

Dochvetlh vIneH! Nou, bestel het dan, dit super limited edition script in Duits & Klingon (vertaald door Lieven L. Litaer), dat als uitgangspunt diende voor het werk mu' mu' mu'. Ideaal cadeau voor jouw favourite Trekkie.

€7,50 inclusief BTW & exclusief verzendkosten
Order here

URLAND masker

2 voor de prijs van 1! Niet-medisch mondmasker. One (big) size for all. Van recycled materiaal, soft en tweelagen. Wasbaar op 60 graden :) Stay safe and stay cool. ALMOST OUT OF STOCK - ORDER NOW :)

€7,50inclusief BTW & exclusief verzendkosten
Order here

DONATIE

Stichting URLAND beschikt over een culturele ANBI status. Een gift doen aan een ANBI-instelling is extra aantrekkelijk door de belastingvoordelen. Dit betekent dat een gift voor 125% afgetrokken kan worden van de inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst of neem contact met ons op.

As you like it
Order here