STAGIAIR / LEERWERKPLEK AV TECHNICUS gezocht

URLAND zoekt voor de nieuwe voorstelling voor de periode 5 t/m 28 augustus, 12, 13, 14, 25 en 26 september en 5 en 6 oktober een

STAGIAIR / LEERWERKPLEK AV TECHNICUS

Wij zoeken een stagiair (of een student die werkervaring wil opdoen) die de AV technicus ondersteunt tijdens het repetitieproces, de montage, en het bouwen en breken van de voorstellingen. Het gaat om een voorstelling vol techniek, met onder andere projectie, camera’s en motion tracking systeem.

Wij vragen: -Minimaal MBO werk- en denkniveau (en nog ingeschreven staan bij een opleiding tijdens de stageperiode) -Aantoonbaar technisch inzicht en affiniteit met audio-visuele systemen. -Een open, collegiale werkhouding, bereidheid om samen te werken -Een initiatiefrijke en pro-actieve werkhouding, en bereidheid om in de avonduren te werken.

Wij bieden: Een leuke, afwisselende stageplek in een bijzondere organisatie met een (stage)vergoeding.

Voor meer informatie over deze vacature en voor sollicitaties (motivatie en cv) kun je contact opnemen met Silvia de Vries (productieleider) via silvia@urland.nl. Reageren kan tot en met 9 juli. De gesprekken vinden plaats op donderdag 11 juli.


Aftiteling

Bijzondere dank aan

Foto: Jochem Jurgens