Vacature Zakelijk Directeur URLAND

Performancecollectief URLAND zoekt een zakelijk directeur – 230213

Geloof jij ook dat theater het antwoord is op dat wat we kwijt zijn in de samenleving? Vind jij het ongrijpbare juist aantrekkelijk? Kom je ons team versterken?

Performancecollectief URLAND zoekt een zakelijk directeur.
Contract: 0,6 – 1 fte / dienstverband
Standplaats: Rotterdam
m/v/x

Het collectief en bestuur gaan graag in gesprek met kandidaten met meerjarige ervaring in zowel de samenwerking met (podium) kunstenaars als in het leiden van organisaties en/of projecten in culturele en verwante sectoren en die zichzelf herkennen in onderstaand profiel:

Jij bent gedreven en werkt met ambitie aan de verdere ontwikkeling van URLAND in Rotterdam, landelijk & internationaal. Je schrikt niet van ogenschijnlijke onmogelijkheden. Je schuwt de humor niet, je toont ondernemerschap en bent resultaatgericht. Je werkt door het jaar met een inspirerend collectief en team van >10 mensen en wisselende projectteams.

Wij bieden een veelzijdige functie, waarin ontwikkeling en afwisseling inherent aanwezig zijn. Elke vier jaar zet een beleidsplan de doelstellingen, activiteitenkeuzes en werkprocessen van de organisatie in focus. Het actuele beleidsplan (t/m 2024) lees je hier. Onze omgangsvormen zijn informeel. De aanstelling omvat tenminste 0,6 fte, is bij aanvang voor 1 jaar met de wederzijdse intentie om aansluitend over te gaan in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Deze gaat idealiter in vanaf 1 april 2023. De honorering is conform de CAO Theater & Dans (schaal X).

Performancecollectief is Jimi Zoet, Marijn Alexander de Jong, Thomas Dudkiewicz en Ludwig Bindervoet met als standplaats Rotterdam. Sinds 2017 wordt URLAND structureel ondersteund door Gemeente Rotterdam en Fonds Podiumkunsten en is een alliantiepartner van Theater Rotterdam. Het bestuur hanteert de Governance Code Cultuur, de Code Diversiteit& Inclusie en de Code Fair Practice.

We zien je reactie graag vóór 3 maart 2023 tegemoet.
Meer informatie of vragen: voorzitter Silvie Dees / info@urland.nl

Procedure
Sollicitaties via dit formulier inclusief upload motivatie + CV

3 maart 2023 deadline indienen sollicitatie
7 maart follow-up vanuit bestuur/collectief
10 maart eerste kennismaking online in een gesprek van een half uur
17 maart tweede gesprek live