URLAND nieuws september 2017

Het seizoen is weer begonnen, alors on danse! Op vrijdag 8 september is onze performance Het Genie Ballet te zien tijdens de feestelijke opening van Theater Rotterdam. We maken dit technische défilé samen met de technici van het huis. Noord-Korea showt kernkoppen en tanks, wij hebben een automatische trekkenwand, rookmachines en natuurlijk genies..

Tijdens de opening leest Ludwig ook mee met In Europa (naar het boek van Geert Mak, regie Johan Simons); te zien op 7 en 8 september aanstaande. En Marijn heeft de aankleding gedaan van de Hal, dus URLAND is maximaal aanwezig deze dagen! We hopen jullie te zien.

Jimi en Thomas zijn in Japan, die ga je even moeten missen, maar je kan ze volgen via de nu al legendarische vakantievlog: Tho-Tho & Jimbo in Japan.

Verder heeft Marijn deze zomer gewerkt aan een étude samen met Suze Milius (House Crying Yellow Tears) en Annelinde Bruijs (Club Gewalt): zij doen een onderzoek naar kleur en musical. De performance heet What colour is this song? en is in de Krijn Boon Studio te zien op 26 en 27 september. Klik hier om je kaarten te bestellen.

En remember: “All that we are is the result of what we have thought.”

URLAND Willem-de-Kam
© Willem de Kam